Over Bekijks
Hoi! Ik ben Taco, grafisch vormgever en eigenaar van Studio Bekijks. Na gewerkt te hebben bij verschillende designbureaus en werkgevers zoals Talpa, Radio538, Aviko, Score en Chasin', besloot ik dat het tijd werd om volledig voor mijzelf te beginnen.  
Het werk dat ik voor Bekijks doe, vind ik veruit het leukste. Wanneer een klant binnen komt met een idee of droom, is het altijd weer een eer en uitdaging om dit te vertalen naar een passende visuele identiteit. 
Ik ontwerp diverse on- en offline vormgeving zoals logo’s, huisstijlen, campagnes, flyers, social media content, you name it. Mijn doel is altijd om samen met de klant iets moois neer te zetten. Dit doe ik door goed te luisteren, mee te denken en de klant te betrekken bij het hele proces.
Diensten
Van het ontwerpen van een logo en het creëren van de gehele brand identity gaat mijn hart sneller kloppen. Ook vind ik het leuk om te werken binnen een bestaande huisstijl en hierbij de randjes op te zoeken. Maar je kunt mij ook inzetten voor het ontwerpen van bijvoorbeeld:​​​​​​​​​​​​​
Offline
Huisstijl handboek
Abri posters
Advertenties
Flyers
Word templates
Powerpoint templates
Icons
Package design
Point of sale materiaal
Briefpapier
Visitekaartje 
Magazines
Online
Social templates
Social posts
Online bannersets
Webdesign
Campagnes
DTP
Beeldbewerking
Terug naar boven